top of page

Cathrine Jerring starter hos oss 1 oktober!!

Ny trener til DRS!


Fra 01 Oktober begynner den meriterte og allerede rutinerte Cathrine Jerring fast i 100% stilling hos DRS AS i Drammen. Cathrine er 25 år gammel. Cathrine har ridd på Landslaget i sprangridning i en årrekke og representert Norge i Europamesterskapet to ganger for U21 laget. Cathrine har alltid vært lidenskapelig opptatt av hester. Hun har også utdannet sin egnes hester nå og har allerede rukket å vunne en CSI2* Grand Prix samt bli nr 5 i NM senior. Hun har også arbeidet som instruktør tidligere, og ser virkelig frem til å bli en del av team DRS og lære bort det hun kan.

Hun vil Jobbe tett sammen med Eirik Berentsen som i tillegg til å være tidligere lanslagsrytter og landslags leder for ryttere opp til 21 år, har trent flere ryttere fra lave klasser og opp og frem til internasjonal Grand Prix.


Ved å få inn en person i 100% stilling som Cathrine med hennes kompetanse, arbeidsmoral og engasjement i tillegg til teamet som allerede er her, så tilbyr noe vi mener er veldig bra i Drammen fremover.

I samarbeid med Eirik vil Cathrine ha ansvar for oppfølging av alle elever, også utenfor banen, lære vekk horsemanship, hjelpe til med trening og stevne planlegging. Oppfølging av foring, veterinær og smed i tillegg til organiserte treninger og stevne oppfølging. Hun vil også være behjelpelig med ridning av hester/ponnier.

Cathrine vil ha ansvaret for full oppfølging av alle som vil trene i team DRS på Linnesvollen.

Eirik vil fremdeles ha treninger med de elevene han har i dag, Cathrine vil ha ansvaret for treninger for nye elever, samt ha den totale oppfølgingen av alle sammen med Eirik.

Vår visjon er å kunne gi ett transparent og fullendt tilbud til ryttere som ønsker å satse. Er du nysgjerrig på opplegget? Kontakt Cathrine på cjerring@yahoo.no eller 993 49 378.


Tony Andre Hansen vil fremdeles i tillegg til Cathrine og Eirik ha timer en gang i uken for de som ønsker det, men dette må avtales direkte med han.eamet!

Comments


bottom of page