Om Drammen Ridesenter

Drammen ridesenter holder til i naturskjønne omgivelser på linnesvollen like utenfor Lierbyen. Drammen & Omegn Rideklubb

RIDESKOLEN

Rideskolen er hjertet i driften vår. Vi har ridekurs som passer for nybegynnere i alderen 3 til 60 år til viderekommende som er klar til å ri stevner. Vi har ett vidt spekter med hester som har gått høye klasser i konkuranser, men samtidig brukes i terapiridning. Vi vektlegger sikkerhet, forståelse for hest og klassisk ridning. Kontakt oss i dag for å melde deg på en gratis prøvetime!

OPPSTALLING

Vi tilbyr oppstalling i 40 bokser på ridesenteret. Vi har pusset opp hele vår stall i 2011 med nye stallinnredning fra Laake.

Med 17000m2 ridebaner og tre innendørsbaner, alle med walber supreme surface, turstier, skrittemaskiner og nye drenerete paddocker er dette ett av Norges største og mest komplette anlegg og ha hesten sin oppstallet på.

TRENING

På Drammen Ridesenter er vi stolte av og kunne tilby noen av Norges mest profilerte trenere.  Tony Andre Hansen er drammens faste sprangtrener. Han trener elever som konkurrerer fra Distriktsstevne niv¨til landslagsryttere. Sammen med Eirik Berentsen utgjør disse  ett sterkt trener team!

STEVNER

Drammen Ridesneter er også uten tvil Norges største stevnearenea. Alle internasjonale sprangstevner som ble arrangert utendørs i Norge i 2013 gikk nettop her i drammen.

I tillegg til store internasjonale stevner arrengeres også små klubbstevner, distrikt og landstevner nettop her.

RESTAURANT

I 2011 ble det begyyet en ny stor restaurant i forbindelse med ridehallen og utenfor den store utebanen. Her er det apasitet til 400 spisende gjester samtidig, samt nytt toalettanlegg.

Restaurant sancerre er med på å løfte opplevelsen på ridesenteret den siste biten opp.

HORZE RIDEUTSTYR

Horze Rideutstyr ble bygget samtidig som restaurant sancerre i 2011. Her finner du alt av utsyr til hest, rytter og støtteapperat.

Ta en tur innom buttikken elelr besøk dem på internett på www.horze.no

KJØP/SALG HESTER

På Drammen Ridesenter kan du få hjelp med å finne din drømmehest. Vi har alltid noen få hester til salgs. Som oftest hjelper vi våre kunder på fastm provisjonsbasis med å finne den riktige hesten(e). Vår kompetanse og lange erfaring med hestehandel gjør oss til en verdifull partner for de som skal kjøpe seg hest. 

SAMMARBEIDSPARTNERE

Drammen Ridesenter har mange samamrbeidspartnere, følg denne linken til en oversikt!

 

TELEFONTID

Kristine Hansen

rideskolen@drammenrs.no

Telefon tid helst mellom

10:00-14:00  (Send gjerne Melding)

 

Telefon : +47  92972458

FINN OSS
ADRESSE

DRS AS
Fruktveien 25, 34o2 LIER
info@walber.no

 

  • Twitter Clean
  • w-facebook

Utviklet av XGRI AS