top of page

Om Drammen Ridesenter

Drammen Ridesenter holder til i naturskjønne omgivelser på Linnesvollen like utenfor Lierbyen.  Drammen & Omegn Rideklubb

RIDESKOLEN

Rideskolen er hjertet i driften vår. Vi har ridekurs som passer for nybegynnere i alderen 3 til 60 år, til viderekommende som er klar til å ri stevner. Vi har et vidt spekter med hester som har gått høye klasser i konkuranser, men samtidig brukes i terapiridning. Vi vektlegger sikkerhet, forståelse for hest og klassisk ridning. Kontakt oss i dag for å melde deg på en gratis prøvetime!

OPPSTALLING

Vi tilbyr oppstalling i 40 bokser på ridesenteret. Vi har pusset opp hele vår stall i 2011 med ny stallinnredning fra Laake.

Med 17000 m2 ridebaner og tre innendørsbaner, alle med Walber Supreme Surface, turstier, skrittemaskiner og nye drenerte paddocker, er dette et av Norges største og mest komplette anlegg å ha hesten sin oppstallet på.

TRENING

Drammen Ridesenter er stolt av å kunne tilby noen av Norges mest profilerte trenere.  Tony André Hansen er vår faste sprangtrener. Han trener elever som konkurrerer på ulike nivåer, fra distriktsstevne til landslagsryttere. Sammen med Eirik Berentsen utgjør disse to  et sterkt trener-team!

STEVNER

Drammen Ridesenter er også uten tvil Norges største stevnearena. Alle internasjonale sprangstevner som ble arrangert utendørs i Norge i 2013 gikk nettopp her i Drammen.

I tillegg til store internasjonale stevner arrangeres også små klubbstevner, distrikts- og landstevner her.

RESTAURANT

I 2011 ble det bygget en ny stor restaurant i forbindelse med ridehallen, ved den store utebanen. Her er det kapasitet til 400 spisende gjester samtidig, samt nytt toalettanlegg.

Restaurant Sancerre er med på å løfte opplevelsen på ridesenteret den siste biten opp.

HORZE RIDEUTSTYR

Horze Rideutstyr ble bygget samtidig som Restaurant Sancerre i 2011. Her finner du alt av utsyr til hest, rytter og støtteapparat.

Ta en tur innom butikken eller besøk dem på internett,  www.horze.no

KJØP/SALG HESTER

På Drammen Ridesenter kan du få hjelp med å finne din drømmehest. Vi har alltid noen få hester til salgs. Som oftest hjelper vi våre kunder på fast provisjonsbasis med å finne den/de riktige hesten(e). Vår kompetanse og lange erfaring med hestehandel gjør oss til en verdifull partner for de som skal kjøpe seg hest. 

SAMARBEIDS-PARTNERE

Drammen Ridesenter har mange samarbeidspartnere, følg denne linken til en oversikt!

 

bottom of page