Kjekt å vite

 

1. Man bør møte opp i god tid før ridetimen, iallefall 15 minutter.  Hvis hesten du skal ri ikke har vært brukt på timen før deg, skal du hjelpe med oppsaling og klargjøring. Er du på Øved nivå skal du greie dette på egenhånd.  Hvis ikke er det hjelp å få av de som har STALLVAKT. 

 

2. Til første time møter man opp utenfor rideskolekontoret som ligger rett på innsiden til venstre i skolestallen. (gamle låven øverste etasje)

 

3. Til ridetimen skal man være påkledt med følgende

- Godkjent hjelm (dette kan lånes gratis hos oss)

- Sikkerhetsvest for de under 18 år (Dette kan lånes av oss)

- Stram tettsittende bokse (ridebukse eller jeans)

- Ridesko eller støvler som går opp på ankelen og har hel (støvler med markant hel går bra)

- Godt humør :)

 

4. Alle som skal ri skal betale ridekurset sitt senest ved oppstart, vi tar kortbetaling ved oppmøte til 1 kurs ( Hvis Nybegynnere ikke vil fortsette etter 1 time slipper de å betale)

 

5. Man skal ikke gå inn i boksene til hestene uten at dette er avtalt med instruktør eller stallvakt.

 

6. Man kan ikke fore noen av hestene på stalle. Da vi ikke ønsker at skolehetene skal bli "nappete" skal de ikke få "godbiter" fra hånd. Ønsker du å gi skolehestene gulerøtter eller epler legges det i en bøtte ved rideskolekontoret og hestene vil få det til kveldsforing - som man gjerne kan bli med på kl. 19.

 

7. Ved sykdom eller fravær skal man gi beskjed med sms på tlf. 98820616  (Ellen) senest kl. 10.00 samme dag, man kan max ta igjen 2 ganger per kurs. Om beskjed ikke er gitt har man ikke rett til å ta igjen timen.  Timer kan ikke overføres til neste kursperiode, uten at dette er avtalt.

 

8. Man ferdes i stallen og rir på eget ansvar. Man bør ha egen ulykkesforsikring. Drammen ridesenter kan ikke holdes ansvarlig med mindre de har vist grov uaktsomhet.

9. Alle som rir på Drammen Rideskole skal være medlem av Drammen og Omegn Rideklubb,  DOR, Gjelder fra nivå Øved.

 

10. Helgeaktiviteter som weekendlurs, stellekurs, stevner og turridning annonseres i aktivitetsoversikten.  Man kan gjøre henvendelser i forhold til ønsket aktivitet. Vi arrangerer også ridebursdag. Henvnedelse på mobil 98820616 (Ellen) eller på mail rideskolen@walber.no

 

 

 

TELEFONTID

Kristine Hansen

rideskolen@drammenrs.no

Telefon tid helst mellom

10:00-14:00  (Send gjerne Melding)

 

Telefon : +47  92972458

FINN OSS
ADRESSE

DRS AS
Fruktveien 25, 34o2 LIER
info@walber.no

 

  • Twitter Clean
  • w-facebook

Utviklet av XGRI AS