top of page

Kjekt å vite

 

1. Du bør møte opp i god tid før ridetimen, i alle fall 15 minutter før timen starter.  Hvis hesten du skal ri ikke har vært brukt på timen før deg, skal du hjelpe med oppsaling og klargjøring. Er du på Øvet nivå, skal du greie dette på egenhånd.  Hvis ikke, er det hjelp å få av de som har stallvakt. 

 

2. Til første time møter du opp utenfor rideskolekontoret. Det ligger rett på innsiden til venstre i skolestallen - (gamle låven øverste etasje)

 

3. Til ridetimen skal du være påkledt med følgende:

- Godkjent hjelm (dette kan lånes gratis hos oss)

- Sikkerhetsvest for de under 18 år (dette kan lånes av oss)

- Stram tettsittende bukse (ridebukse eller jeans)

- Ridesko eller støvler som går opp på ankelen og har hæl (støvler med markant hæl går bra)

- Godt humør :)

 

4. Alle som skal ri skal betale ridekurset sitt senest ved oppstart. Vi tar kortbetaling ved oppmøte til første kurs ( Hvis Nybegynnere ikke vil fortsette etter 1 time slipper de å betale)

 

5. Du skal ikke gå inn i boksene til hestene uten at dette er avtalt med instruktør eller stallvakt.

 

6. Du kan ikke fôre noen av hestene på stallen. Siden vi ikke ønsker at skolehestene skal bli "nappete", skal de ikke få "godbiter" fra hånd. Ønsker du å gi skolehestene gulrøtter eller epler, legger du det i en bøtte ved rideskolekontoret og hestene vil få det til kveldsfôring - som du gjerne kan bli med på kl. 19.

 

7. Ved sykdom eller fravær skal du gi beskjed med sms på tlf. 98820616  (Ellen) senest kl. 10.00 samme dag. Du kan max ta igjen 2 timer per kurs. Om beskjed ikke er gitt, har du ikke rett til å ta igjen timen.  Timer kan ikke overføres til neste kursperiode uten at dette er avtalt.

 

8. All ferdsel i stallen og ridning er på eget ansvar. Du bør ha egen ulykkesforsikring. Drammen Ridesenter kan ikke holdes ansvarlig med mindre de har vist grov uaktsomhet.

9. Alle som rir på Drammen Rideskole fra og med nivå Øvet, skal være medlem av Drammen og Omegn Rideklubb,  DOR.

 

10. Helgeaktiviteter som weekendkurs, stellekurs, stevner og turridning annonseres i aktivitetsoversikten.  Du kan gjøre henvendelser i forhold til ønsket aktivitet. Vi arrangerer også ridebursdag. Henvendelse på mobil 98820616 (Ellen) eller pr. e-post til rideskolen@walber.no.

 

 

 

bottom of page